ВНИМАНИЕ: Кандидати по схемата COVID-19 за финансиране на средни предприятия с 30 до 150 хил. лв.

Не кандидатствайте преди на научите истината за грантовете, която никой не иска да ви каже!

Стъпка 1: Просто попълнете формата по-долу за да изготвим Вашият безплатен и персонализиран доклад, съобразен с условията за допустимост, конкретно за Вашето дружество.

Стъпка 1
0%

  На база на предоставената от Вас информация, ще изготвим напълно безплатно персонализиран доклад за Вашето дружество. Така, ако е необходимо ще можете да представите този доклад пред собствениците или мениджмънта на Вашата фирма с цел взимане на правилно решение.

  Средствата по програмата са ограничени и намаляват с всеки следващ, който се запише.

  Доклад за допустимост
  • 00Денa
  • 00Часа
  • 00Минути
  • 00Секунди

  Очакван старт на приема
  15.07.2020 от 10:00

  Внимание: Нашият капацитет е ограничен и не можем да предлагаме тази безплатна услуга още много дълго време. Използвайте това предимство, преди да го премахнем от сайта.

  Може да чуете или прочетете за нашите проекти в:

  Вестник Капитал
  Списание Forbes
  Дарик радио
  БНТ

  Защо ми е необходим този доклад?

  Кандидатстването по процедура за подбор на проекти „Подкрепа за средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19″, изисква съобразяване с определени параметри и специфики, свързани с Вашето предприятие.

  Представете си колко труд, усилия, време и пари (да не говорим за Вашата репутация) биха отишли на вятъра ако не съобразите някой дребен детайл в подготовката на Вашето проектно предложение и само заради този малък детайл, Вашето предприятие бъде отхвърлено.

  Причините за това могат да бъдат от неправилно определения размер на предприятието (Да вече имаме такива случаи в нашата практика), през критериите за допустимост, които по някога можем да тълкуваме различно от Управляващият орган на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“.

  Ако до сега не сте се сблъсквали с онлайн системата за подаване на проектни предложения ИСУН, може би не знаете, че тя има определени специфики. Много е важно да знаете къде да следите за най-новата информация, кога точно ще отвори мярката, как да подадете Вашия проект максимално бързо, за да сте сигурни, че ще „влезете“ в бюджета.

  Доклад за допустимост

  ЗАЯВЕТЕ ВАШИЯТ БЕЗПЛАТЕН ДОКЛАД ОЩЕ ДНЕС

  През последния програмен период 2014-2020, помогнахме на над 120 предприятия да реализират успешно различни европейски проекти. Нека сега го направим и за Вас.

   На база на предоставената от Вас информация, ще изготвим напълно безплатно персонализиран доклад за Вашето дружество. Така, ако е необходимо ще можете да представите този доклад пред собствениците или мениджмънта на Вашата фирма с цел взимане на правилно решение.

   Внимание: Нашият капацитет е ограничен и не можем да предлагаме тази безплатна услуга още много дълго време. Използвайте това предимство, преди да го премахнем от сайта.

   Какво ще получа?

   След като ни предоставите необходимата информация (в стъпка 1 и стъпка 2), нашият екип ще подготви строго индивидуален доклад в рамките на до 8 страници, за допустимостта на Вашето дружество, необходимите стъпки и някой подводни камъни за които трябва да внимавате като:

   След като прочетете този супер полезен доклад, изготвен специално за Вашето дружество ще се запознаете и ще сте напълно наясно с възможностите за кандидатстване на Вашето предприятие. Каква точно сума е възможно да получите (От 30 000 лв. до 150 000 лв.). За какво може да изразходвате тази сума. Каква е зависимостта в случаите в които сте усвоявали средства по други мерки (60/40 например). и т.н.

   Поискайте Вашият безплатен персонализиран доклад сега

   ВНИМАНИЕ: Преди да изготвим безплатен персонализиран доклад за Вашето дружество, трябва да разберете, че тази информация се отнася само за средни предприятия, които действително имат необходимост от помощ в размер от 30 000 до 150 000 лв.

   Нашият екип ще отдели необходимото време за да подготвим този доклад, така, че той наистина да Ви свърши работа. Независимо дали ще го използвате лично или за да презентирате възможностите пред собствениците или мениджмънта на Вашата фирма. За да можем да свършим добре нашата работа, се нуждаем от Вашия ангажимент и обратна връзка. Ако не сте готови за това, не ни губете времето.

   Но ако сте готови да отделите малко време и да ни предоставите необходимата информация, заявете нашата БЕЗПЛАТНА услуга сега.

   Между другото препоръчваме ви да го направите бързо. Нашите експерти имат ограничен капацитет за подготовката на тези доклади и той се запълва много бързо. Да не споменаваме, че финансовия ни мениджър не е много щастлив, че правим това напълно БЕЗПЛАТНО и това предложение няма да бъде тук още много дълго. За това ако сте наистина сериозни заявете подготовката на Вашият доклад днес.

    Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
    Logo
    Compare items
    • Total (0)
    Compare
    0