Успех! Ръководството вече е в твоята поща. А сега научи за една уникална възможност!

как мога да финансирам моята идея?

Местата за този месец са ограничени
Направени резервации за месеца
  • 00Минути
  • 00Секунди

Нашият екип ще направи безплатен анализ на всички възможности за финансиране на твоята идея и превръщането и в успешен бизнес

(Побързай! Местата за този месец са почти изчерпани)

"Това, което наистина ме впечатли, е възможността да разбера как се случва всичко, без да имам каквито и да е познания"
Емилия
Биологичен земеделски производител

Уважаеми предприемач,

Бих искал да те поздравя, тъй като това, което направи практически те поставя едни гърди пред конкуренцията. Ръководството, което току що изпратихме на твоя email адрес ще ти покаже първите, но и едни от най-важните стъпки, необходими за реализацията на един успешен проект. До толкова съм уверен, че винаги ИМА РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ за финансиране на твоята идея, че бих ти дал 150 лв. за да ме опровергаеш! Името ми е Ивайло Янков и съм един от основателите на Finansirane.eu. Нашата цел е да помагаме на предприемачи, точно като теб да успяват да реализират своите цели, проекти и мечти с помощта на европейските програми.

Как работи всичко това ли?

Използваме опита на екип от експерти за да направим анализ на твоята идея, след което (ако има начин тя да се финансира с евро средства) провеждаме среща, за да ти представим нашият план за финансиране… БЕЗПЛАТНО! Заедно можем да структурираме твоят бизнес, да проучим конкуренцията, да анализираме и определим твоят таргет пазар, процеса на продажби и крайните ти цели.

(Побързай! Местата за този месец са почти изчерпани)

  • 00Минути
  • 00Секунди

това предложение е лимитирано

Местата за този месец са почти изчерпани. Тъй като разполагаме с ограничен ресурс.

заяви твоята безплатна консултация на стойност 150лв сега и виж как можеш да развиеш твоят бизнес с помощта на европейските програми

ВНИМАНИЕ: Преди да направиш заявка за БЕЗПЛАТЕН анализ на  твоята бизнес идея и да проведеш консултация с нас, трябва да знаеш, че тази услуга НЕ Е за всеки. Това е услуга, която предоставяме на хора, които са изключително сериозни към своя бизнес и са склонни да инвестират време и усилия в това да развият бизнеса си.

 

Нашият екип може да се посвети върху работата за всеки проект, който поеме и наистина да изстреляме твоята фирма (както много пъти вече сме го правили), но за това имаме нужда от твоят сериозен ангажимент и всеотдайност. Ако не си готов за това, моля не ни губи времето.

 

Ако обаче имаш смислена бизнес идея, проект или фирма, която искаш да развиеш на едно ново по-високо ниво, тогава запази твоята БЕЗПЛАТНА консултация.

 

Между другото, съветваме те да направиш резервацията бързо. Екипът ни от експерти е ограничен и разполага с лимит във времето и броя на консултации, които бихме могли да проведем. Да не споменавам и факта, че финансовият ни директор не е щастлив от, че правим това и иска да прекрати тази практика.

 

Не виждам какво има за губене. Направи заявката си днес, преди да започнем да таксуваме тази услуга отново. (Стойността и е 150 лв.)

Ето какво трябва да направиш:

Натисни бутона след което трябва да попълниш една много кратка форма, в която да опишеш твоята проектна идея или съществуващ бизнес. Не се притеснявай всичко е много просто и лесно за изпълнение.

Имаме нужда да разберем бизнеса, който развиваш или идеята, която имаш. Сигурен съм, че нашият екип ще може да трансформира и/или намери начин да финансираш твоя проект. Ето защо предоставяме на разположение ресурс в размер на 150 лв. Натисни бутона по-долу и запази твоя час.

(Побързай! Местата за този месец са почти изчерпани)

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0