Безплатни обучителни курсове за фермери по Мярка 111

Обучаващите организации, които се финансират по Мярка 111 „Професионално обучение, информационни дейности и разпространение на научни знания“ ще организират безплатни курсове, в които могат да вземат участие всички заети в селското и горското стопанство, стига те да са пълнолетни.

Растениевъдство, животновъдство, лесовъдство са само част от темите, които ще бъдат разгледани по време на семинарите и курсовете. Изключително актуалната към днешна дата тема за опазването на околната среда от нитрати и биоразнообразитето също намират място в програмата. Обученията могат да включват и икономически аспекти като счетоводство и маркетинг, както и работа със софтуер, запознаване с иновации в технологиите, условията за хуманно отношение към животните и др.

Всеки, който се интересува от условията и възможностите свързани с тази мярка, може да направи справка в www.prsr.bg, където може да открие изчерпателен списък на организациите, които предлагат безплатни обучения, а също така може да се открие и списък с темите, които прадстои да бъдат разгледани.

Всичко това, заедно със заявление за участие може да намерите на станицата на ПРСР 2007-2013 от меню „Мерки“  „Мярка 111“.

 

 

Източник Фермер.бг

 

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0