Втори дебат за ОСП след 2020 г.: Какво искат родните земеделци и какво европейските?

Програмата на 21 септември

Вторият от серията дебати „ОСП след 2020 – Изборът на България“, съвместна инициатива на Института за агростратегии и иновации и ИнтелиАгро, ще се проведе на 21 септември 2017 от 10.00 часа в Зала Роял на София Хотел Балкан (Шератон).

В него ще вземат участие представители на министерствата на земеделието на Франция, Полша, Ирландия и Испания, които ще споделят своите визии за развитието на ОСП след 2020 г. Представители на Европейската комисия и Европейския парламент ще дадат яснота как европейските институции виждат бъдещето на ОСП и какви промени се очакват в нея. Основният партньор на дебатите – най-влиятелната организация на фермерите и кооперативите в ЕС, Copa-Cogeca, ще бъде представена от член на ръководството на най-голямата италианска браншова организация в земеделието Coldiretti с над милион и половина членове. Специален гост на събитието ще бъде и едно от най-влиятелните имена в Европа по темата за Общата селскостопанска политика – анализаторът Алън Матюс.

Сред темите, които ще бъдат засегнати по време на дебатите са финансовите инструменти, управлението на риска, околната среда и земеделието и др. Ще бъдат коментирани и резултатите от проведеното у нас национално публично обсъждане „ОСП след 2020 – Изборът на България“.

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0