Да ни допуснат „Зад кулисите на Европейското финансиране“

Когато говорим за подготовка на проекти по европейски програми, в повечето случаи у нас стои усещането, че голяма част от целия процес е забулен в тайни,  мистерии и очаквания, които не винаги се оправдават.

За първи път в България!

За първи път в България се организира подобно събитие, на което пред настоящи и бъдещи бенефициенти се открива как работи целият процес по подготовка, кандидатстване, управление и изпълнение на даден проект.

До края на 2016 г. предстои откриването на две от най-големите частни мерки от Програма за развитие на селски райони 2014-2020г., по които всички предприемчиви хора, могат да вземат участие. Това са:

 • мярка 4.1 „Инвестиции в земеделски стопанства“
 • мярка 4.2 „Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти“

Българска Асоциация на Бенефициентите по Европейски Проекти (БАБЕП), съвместно с една от най-големите консултантски структури организират събитие, във връзка с предстоящото откриване на двете мерки от Програмата. Те възнамеряват да Ви допуснат „Зад кулисите“ на европейското финансиране, разкривайки тайните за изготвянето на успешен проект.

Събитието ще обхваща 3 основни направления:

 • Европейско финансиране за сектор „Растениевъдство“
 • Европейско финансиране за сектор „Животновъдство“
 • Европейско финансиране за преработватели на селскостопански продукти

Ползи за участниците

Всеки присъстващ ще има възможност на личен контакт с експерти притежаващи дългогодишен опит в областта на Европейското финансиране. Събитието е организирано по такъв начин, че освен информационните лекции, както и дискусионни панели,Участниците ще имат възможност да задават своите въпроси и да дискутират казуси с експерти, като черпят информация директно от извора.

Партньори на събитието са консултантска компания Novek, Райфайзен Банк, гръцкият производител на специализирано оборудване за животновъдни ферми Agromasters, Варекс ООД – официален вносител на Challenger, Laverda, Massey Ferguson, Valtra ,SIMBA,SEPPI-M, CAPELLO и др.

[button color=“green“ size=“big“ link=“https://novek.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%B4-%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8/“ icon=“fa-hand-o-right“ target=“true“]ЗАПИШИ СЕ СЕГА![/button]

Участието в семинара е безплатно, но се изисква предварително записване. Местата са ограничени!

 

2 Comments
 1. Reply
  Гергана 18.07.2016 at 18:41

  Къде ще се състои семинара?

  • В страницата на семинара има цялата информация… Но все пак гр. Пловдив – хотел Империал от 10:00 часа 22.07.16г (Петък)

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0