За да бъдеш един от нас!

„ЕНПРОМ“ ООД и Finansirane.eu фокусира дейността си върху подготовката и управлението на проекти за кандидатстване към различни европейски, национални и други международни финансови донори. Интерес представляват проектите свързани с възобновяемите енергийни източници, развитие на интегриран селски туризъм, производствени предприятия, човешки ресурси и други.

Spartan_SoldierПриятели, консултантска компания „ЕНПРОМ“ ООД функционира и се развива, като „военно“ формирование…Ние не търпим слабите и вечно оправдаващите се хора за това, че някой друг им е виновен за личния провал и/или професионалния такъв. Ако си от тези тип хора не си губи времето с нас. Ако успехите от вчера все още ти изглеждат големи, значи днес не си постигнал много…

Ние играем винаги за победа… и не губим поради една проста причина: „Опознай врага, опознай себе си и победата никога няма да ти се изплъзне“… главното във войната е победата, а не продължителните операции.

 

corporate-growthВъв връзка с разширяването на дейността ни и стремежът ни за покриване на все повече райони от страната консултантска компания „ЕНПРОМ“ ООД и Finansirane.eu желае да покани професионални консултанти, хора, които искат да се развиват в консултантския бизнес свързан с разработката и управлението на проекти по български донорски програми, както и международни такива от цяла България за участие в нашата франчайз програма.

Предлагаме чудесна възможност да се присъедините към нашата мрежа от представителства, ползвайки вече изградената ни продажбена и рекламна инфраструктура, както и цялата ни база от оферти за разработка и управление на проекти по програми на ЕС у нас.

1 Managed ServicesПолзвайки нашите ресурси и търговска марка, Вие ще имате възможност да предлагате на вашите клиенти голям избор от услуги свързани с консултирането по проекти за безвъзмездно финансиране във всички райони на страната, както и да рекламирате вашите собствени офиси в цялата франчайз мрежа на „ЕНПРОМ“ ООД и Finansirane.eu. Създадените от нас високи стандарти на обслужване, както и вече утвърденият бранд ще ви дадат нови възможности за успешен бизнес и високи финансови резултати.

Участието във франчайз програмата предполага заплащане на малка първоначална такса, както и първоначална инвестиция във ваш офис и технически средства за работа, професионално отношение, готовност за усилена работа и спазване на установените от нас високи стандарти на обслужване. „Каменният блок, в който слабият се препъва, става стъпало за силния.”

 

bulgariaМоля, обърнете внимание, че в един град е възможно да имаме само един франчайз-партньор. Тъй като фрачайз програмата е пилотна Вие може да сте първия, който ще работи под бранда „ЕНПРОМ“ ООД и Finansirane.eu, като ще използва цялата изградена инфраструктура на консултантската компания и електронната медия.

Всеки един присъединил се към нас ще бъде обявяван логистично за да не се полочва дублиране на кандидатури.

Какво трябва да направите за да се включите във франчайз програмата на консултантска компания „ЕНПРОМ“ ООД и Finansirane.eu

 • Да имате опит в разработката и управлението на проекти по донорски програми;
 • Да имате офис, както и съответното оборудване към него;
 • Да осигурите на видно място табели и/или друг вид рекламни материали от които да е видно, че Вие сте представител на консултантска компания „ЕНПРОМ“ ООД и Finansirane.eu ;
 • Да преминете обучение проведено от екипа на консултантска компания ЕНПРОМ“ ООД и Finansirane.eu;

 

wp_contact_usЗа повече подробности и уточнения моля да се свържете с нас на посочените координати:

Контакти:

България, 1404 – София, кв. „Манастирски ливади“

Ул. „Шарл Шампо“ Блок № 18 Ет: 1 Офис: 1

Тел: +359 (0)89 8 471 093
Тел: +359 (0)2 489 69 59
Е – поща: ivaylo@finansirane.eu

6 Comments
 1. Reply
  Димитър 03.01.2012 at 16:05

  Първо пишете на кирилица!!!

  Взетите пари от нас не са комисионни, а хонорар за свършена работа. Никой не караме да работи с консултантска компания за подготовка на проект. Ние не сме благотворителна организация,за да работим безплатно.

  Всички компании работят на един и същ принцип: хонорар за подготовка на проект и хонорар за управление на спечелен проект.

  Относно неодобрените проекти си имаме договорки със всеки клиент поотделно. В повечето случаи при нас подготвяме наново проекта и го входираме при следващия отворен прозорец.

 2. G-n Konev,kak taka konsultantskata Vi firma vzima pari (ot kandidatite za EU finansirane) i to predvaritelno za uslugi veche plateni ot EU (imam vpredvid 3-te komisii otpuska6i pari za Proektite..) ? A ako xorata ne poluchat pravo na finansirane po Vasha vina…(greshki Vseki moje da dopusne,nikoi ne e zastraxovan),togava kakvo se slu4va s vzetite ot Vas „KOMISIONNI“?

 3. Reply
  Димитър 30.11.2011 at 17:39

  Здравейте Симеон,

  Ние имаме клиенти със заведени дела срещу ДФЗ и ИАНМСП. Жалби и опровержения, които са уважавани и такива, които не са. Не сме стояли и да чакаме някой да ни свърши работата. Сдруженията в България са доста трудна работа имайки предвид начина на мислене. Всеки седи и чака някой друг да му свърши работата.

  Имайте предвид, че ние не сме благотворителна организация, за да седнем да пишем колективни оплаквания. Давахме насоки на хората да започнат да си обжалват проектите и да работят срещу несправедливостта, която всеки за себе си е намерил.

  Димитър Конев

 4. Вьзниква вьпроса като сте такоива „ефективни“ и тип „военно“ формирование КАКВО направихте след всичките си изхвьрляния през пролетта че „проучвате“ вьзможностите да се сьздаде сдружение за кандидатите с висящи проекти? Какьв е резултата освен кухи плямпания и биене в гьрдите какви сте велики и не „тьрпите слабите и оправдаващите се“?

 5. Reply
  Стоян Божков 13.09.2011 at 16:27

  ПЕЛЕТИРАЩА ФАБРИКА
  БИЗНЕС-ПЛАН НА ФИРМА „БОЖ.ков” ООД, обхващащ петг одишен период

  I. ВЪВЕДЕНИЕ
  Настоящият бизнес план има за цел да покаже икономическата ефективност на бизнес-идеята за създаване на фабрика за производство на пелети / както от дървесина, така също и от всички познати видове „био-маса”, а не на последно място и от фуражни култури / в района на Община Божурище в , Софийска област. Както и да представи пред потенциалните партньори – инвеститори, или кредитори, очакванията за печалбите и доходността на инвестирания капитал за период от 5 години.
  Бизнес планът е разработен след задълбочен анализ на самата същност на производството / производство и продажба на дървесни пелети /, което развиваме от една година. – „колкото малко и да е то„
  Взета е в предвид и пазарната среда – икономическите, технологични и социални фактори, както и нивата на търсене и предлагане на продукта и конкуренцията на пазара.
  1. Кратко описание на проекта
  Проектът има за цел: проектирането, изграждане, закупуване на нужните машини и съоръжения и въвеждане в експлоатация на модерна автоматизирана фабрика за производство на дървесни пелети чрез преработка на наличната отпадна дървесина в региона. Както и на огромните количества, слама и отпадна био-маса оставаща при прибиране на селскостопанските култури в Областа, дори и пелетиране на фуражи за нуждите на животновъдството и рибовъдството.
  С уважение
  Стоян Божков

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0