ИАРА ще получи еврофинансиране за събиране на данни от сектор рибарство

СозополИзпълнителната агенция по морско дело и рибарство (ИАРА) е поканена от Управляващ орган на Програма за морско дело и рибарство 2014-2020 г. (ПМДР) да представи проектно предложение в качеството й на конкретен бенефициент. Целта е по процедура и по мярка да бъде предоставена на агенцията финансова подкрепа за „Събиране на данни по Национална програма за събиране и управление на данни от сектор „Рибарство“ 2014-2016 година“.

По настоящата мярка, режимът на държавните/минимални помощи не е приложим, посочмат от Министерството на земеделието и храните.

Процедурата за безвъзмездна финансова помощ се реализира с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез Европейския фонд за морско дело и рибарство. Индикативният бюджет по процедурата е 1 200 000,00 лева.

Финансовата помощ по реда на тази мярка е безвъзмездна, предоставя се в рамките на определения бюджет за мярката в ПМДР 2014 – 2020 г. и е в размер до 100 % от общите допустими разходи за дейности.

Подаването на проектното предложение по настоящата процедура се извършва по изцяло електронен път чрез Информационната система за управление и наблюдение на Структурните инструменти на ЕС в България (ИСУН ) единствено с използването на Квалифициран електронен подпис (КЕП), чрез модула „Е-кандидатстване“ интернет адреса https://eumis2020.government.bg.

 

 

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0