МЗХ продава с благотворителна цел живи елхички до 15 декември

благотворителна инициатива на МЗХОт днес до 15 декември живите елхички, предоставени от държавните горски стопанства, ще се продават с благотворителна цел. Пет лева от продажната цена на всяко коледно дръвче ще бъдат дарени за болни от аутизъм деца. Инициативата, организирана от Министерство на земеделието и храните (МЗХ), тази година преминава под мотото „Купи жива елхичка, помогни на дете!“. Предполага се, че около 3000 дръвчета ще бъдат продадени през тези дни.

Цената на елхичките е между 25 и 30 лева, в зависимост от характеристиките и вида им. Дръвчетата ще могат да се купят пред сградите на Държавните горски стопанства в областите Враца, Монтана, Велико Търново, Габрово, Варна, Шумен, Благоевград, Пловдив, Сливен, Бургас, Кърджали, Ямбол, Смолян, Търговище, Кюстендил, Добрич, Стара Загора. В София дръвчетата от кампанията ще се продават на тротоарното пространство пред сградата на Министерство на земеделието и храните в часовете от 14:00 до 19:00 часа. На 13-ти декември, неделя, местата за продажба ще са отворени от 10:00 до 18:00 часа.

Инициативата е подкрепена от известните публични личности–Део, Поли Генова, Георги Мамалев, Петър Стойчев и Калин Сърменов.

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0