На портала за обществено обсъждане може да коментирате проектонаредби за пчели и обвързани плащания

пчелинПорталът за обществени консултации на Министерския съвет  – http://strategy.bg/ очаква становища, предложения и коментари за две проектонаредби на Министерството на земеделието и храните до края на януари.

Става въпрос за проекта за изменение и допълнение на Наредба № 10 за условията за регистрация и реда за идентификация на пчелните семейства. По документа могат да се публикуват становища до 22 януари т.г. на http://strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=2433.

Общественото обсъждане на промени в Наредба № 3 за условията и реда за прилагане на схемите за директни плащания ще продължи до 29 януари 2017 г. По тази проектонаредба коментарите се правят на http://strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=2445.

До 26 февруари продължава общественото обсъждане на промени в Заповед № РД 09-98/26.02.2016 г. за въвеждане на забрана за извършване на риболов в някои рибностопанските обекти по Закона за рибарството и аквакултурите. Става въпрос за Черно море и българския участък на река Дунав, както и изкуствени водни съоръжения като язовири, баластриери и други. Коментарите се изпращат до Министерството на земеделието и храните.

 

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0