Не е късно да кандидатствате по подмярка 6.1.!

Ако сте млад земеделски стопанин, сега е точното време за изготвяне и подаване на проектно предложение по подмярка 6.1. „Стартова помощ за млади земеделски стопани“ от ПРСР 2014-2020г.

[box type=“warning“ align=““ class=““ width=“50″]Приемът вече е открит и ще продължи до 14.06.2018г., 17:30ч.[/box]

До крайния срок има достатъчно време за организация, изготвяне и подаване на проектно предложение, отговарящо на всички критерии за допустимост и подбор формулирани в условията за кандидатстване по подмярката.  Улеснение за земеделските стопани е предвидения начин за  подаването на проектите,  а именно изцяло електронно през платформата на ИСУН 2020.

Припомняме, че по подмярката могат да кандидатстват лица, които са между 18-40 годишни и се установяват за първи път като ръководители на земеделско стопанство.

Инвестициите могат да са за дълготрайни материални и нематериални активи. Поемате задължение да увеличите икономическия размер на стопанството спрямо първоначалния размер най-малко с левовата равностойност на 4000 евро, измерен в СПО, най-късно до изтичане на посочената в бизнес плана крайна дата на период за проверка на неговото изпълнение.

С оглед оставащото до края на приема време, добро решение ще е да използвате услугите на опитен консултантски екип, който е стратегически, технически и кадрово подготвен  да изготви  качествено проектното Ви предложение в съкратени срокове. Нашите препоръки са да се свържете с консултантите от [button color=“green“ size=“small“ link=“http://novek.bg“ icon=““ target=“true“]NOVEK[/button] ( тел. 02/489 69 59, e-mail- office@novek.bg), които компетентно и навременно ще изготвят проектното ви предложение.

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0