Покана за представяне на предложения – EACEA/11/2009

В Официалния вестник на ЕС от 11 юли е публикувана покана за представяне на предложения по програма „Европа за гражданите“, Действие 2, Мерки 1 и 2 — 2010 година – Структурна подкрепа на европейски изследователски организации по публична политика и на организации на гражданското общество на европейско равнище.

Програмата предоставя финансова помощ за покриване на част от оперативните разходи за извършване на обичайните дейности на избраната организация. Помощ може да бъде предоставена в зависимост от някои критерии под формата на годишна субсидия или на многогодишно партньорство.

Допустими кандидати са:
а) юридически лица с нестопанска цел; в случая с мрежа, която не разполага с отделна функционална структура със собствен статут, кандидатурата може да бъде подадена от организацията, отговаряща за координацията на мрежата;
б) активни в областта на европейското гражданство според определенията на нейния устав или на декларация за мисията й.

Допустими държави:
държавите-членки на Европейския съюз: Германия, Австрия, Белгия, България, Кипър, Дания, Испания, Естония, Финландия, Франция, Гърция, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Нидерландия, Полша, Португалия, Чешка република, Румъния, Обединеното кралство, Словакия, Словения, Швеция.

Подробните указания за кандидатите можете да намерите тук

Източник:Официален вестник на Европейския съюз

Екипът на Finansirane.eu може да Ви съдейства при управлението и изпълнението на проекта Ви за финансиране!

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0