Продуктите на Банка Пиреос България

Европейски програми

Банка „Пиреос България” АД и Министрество на икономиката и енергетиката подписаха рамково споразумение за сътрудничество при изпълнението на схеми за безвъзмездна финансова помощ за инвестиции, които се реализират в рамките на Оперативна програма „Конкурентоспособност”.

Банка Пиреос България АД , Министерство на земеделието и горите и Държавен фонд „Земеделие”- Разплащателна Агенция, създаден със закона за подпомагане на земеделските производители подписаха меморандум за разбирателство, който изразява взаимната воля за осъществяване на съвместна дейност във връзка с кредитирането на кандидати за подпомагане по схеми и мерки на Общата селскостопанска политика и Общата рибарска политика на Европейския съюз.

6 Comments
 1. Reply
  Ивайло Янков 18.10.2010 at 12:29

  Здравейте Никола,

  Вие може да кандидатствате с проект за финансиране при следното положение:

  Единият вариант Ви е Мярка 312, като по нея трябва производствената база да се намира в една от приоритетните общини за мярката. Ако обаче базата Ви се намира община, която не е сред приоритетните за Мярка 312 то тогава може да кандидатствате по програма „Конкурентноспособност“, при положение, че покриете изискванията ( минимум 3 години, минимум оборот от предходната година 80 000лв., както и да номера по КИД – 2008 е в приоритетните за програмата).

  ъй като не сте ми предоставили достатъчно информация не мога да конкретизирам и поради тази причина съм Ви резюмирал двете възможности.

  За информация отнасяща се за всичко свързано с евро програмите следете и нашия ФОРУМ на следния адрес: https://finansirane.eu/forum/

  Ивайло ЯНКОВ – Управляващ съдружник в консултантска компания novek

 2. производители сме на църковни свещи.Искаме да кандидатстваме по програмата за европеиско безвъзмездно събсидиране какъв е реда и какви документи са необходими. Ще очаквам да ми дадете тази първична информация. Благодаря предварително за вниманието!

 3. Reply
  Ивайло Янков 29.06.2009 at 10:25

  Здравейте Мариана и Анита,

  За съжаление не мога да Ви помогна, просто не знам програма, която да финансира подобна дейност.

 4. Reply
  Мариана Димитрова 27.06.2009 at 18:43

  Реализация на проект за частна манипулационна, част от по-голям проект.Търсим информация за финансиране. Можем да изпратим презентация.
  Очакваме Вашият отговор.

 5. Reply
  Ивайло Янков 18.06.2009 at 11:37

  Здравейте Георги,
  Първото нещо, което трябва да е ясно дали тази къща се намира в приоритетна община за програма „РСР”, след което се регистрира ново дружество и започва същинската работа. Ние можем да Ви съдействаме.
  Моля пишете на кирилица!!!

 6. finansirane,za,selski,turizym,kakvo,e,nugno

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0