Проф. Бозуков в родния Пловдив за изложбите „Цветна пролет“ и „Природа, Лов, Риболов“

Служебният министър на земеделието проф. Христо Бозуков ще бъде в родния Пловдив, за да открие изпожбите „Природа, Лов, Риболов“ и „Цветна пролет“ в Международния панаир в 11:. 30 часа.

Общо шест изложби ще има в края на март в панаира. Те са в сферата на лова, риболова, туризма, цветарството, градинарството, декорацията, модата, кинологията. От 29 март до 2 април 2017 г. посетителите ще имат възможност да се забавляват и ще видят продукти и услуги на водещи фирми.

Маратонът от атракции започва днес с откриването на „Природа, Лов, Риболов” и „Цветна пролет”.  Кулинарно шоу с ястия от дивеч ще има от 13 ч. в палата 3. Там може да се види и експозиция от великденски яйца, които са украсени с техники, използвани в Чехия и Словакия.

Любителите на лова ще наблюдават демонстрации на уреди за привличане на дивеч, ще изпробват точността на мерника си, ще тестват различни видове  оборудване. Риболовците ще избират  въдици и примамки, ще разгледат яхти и лодки. Почитателите на екотуризма също ще намерят много принадлежности на изложбата „Природа, Лов, Риболов”.

В нейната съпътстваща програма е включено  риболовно състезание  за деца до 12-годишна възраст. То ще се проведе на Гребния канал на 1 април от 9  часа. Същия ден в Международен панаир Пловдив ще се състои детският празник „Лесовъд за един ден” от 11 до 13 часа. Интерактивни игри и куизшоу ще помогнат на участниците да опознаят  природата.

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0