Начало / Анализи и статии / Втори ЕВРО шанс за финансиране

Втори ЕВРО шанс за финансиране

И   мате идея за стартиране на собствен бизнес и се нуждаете от финансово подпомагане ?

Правите проучване и откривате възможност за получаване на финансова помощ със средства от Европейско финансиране.

Търсите актуална и синтезирана информация, която откривате в сайта на консултантска фирма  novek . Откривате идеалната мярка за финансиране на бизнес идеята ви, но идва моментът на разочарование.

Разбирате, че избраната от вас мярка, тази най-подходящата, вече е приключила своя прием и не се очаква в близкото бъдеще да стартира отново.

Надеждата не е загубена, консултантска фирма  novek   ви предлага алтернатива за финансиране на идеята ви, чрез инициативите на МЕСТНИТЕ ИНИЦИАТИВНИ ГРУПИ.

Чрез тази алтернатива получавате втори шанс за получаване на финансиране на мечтаното бизнес начинание.

Какво е местна инициативна група (МИГ) и (МИРГ)?

Местна инициативна групи (МИГ) представлява – неправителствена организация създадена от партньорството на една или повече общини, които  търсят решенията на местни проблеми с финансиране на проекти.

Местна инициативна рибарска група (МИРГ) е местна инициативна група обхващаща рибарските райони. (крайбрежни райони и райони по река Дунав и вътрешните водоеми, които зависят от риболова и аквакултурата)

Цел на местната инициативна група (МИГ)  и местна инициативна рибарска група (МИРГ) ?

МИГ и МИРГ се създават с цел да подпомогнат устойчивото развитието  на общините, за да се подобрят условията и качеството на живот в тях.

Местната инициативна група МИГ  дава възможност за получаване на финансиране, за общините участващи в нея , по Програма за развитие на селските райони 2014 – 2020 г. , Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ и Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, като МИРГ дава възможност за финансиране и по Програмата за морско дело и рибарство 2014 – 2020 г.

Ако желаете да се възползвате от европейски финансови средства консултантите от консултантска фирма novek  имат необходимия опит, знания и умения  да ви съпроводят към  осъществяване на Вашата идея за един успешен бизнес, от началото до края  –  „От А до Я“.

На посочените контакти може да си уговорите среща за безплатна консултация, на която да обсъдите възможностите пред Вас.

София 02 489 69 59 Пловдив 0879 373 335 Варна 0888 580 069

ВИЖ СЪЩО

Инвестиционната помощ за плодове и зеленчуци отваря през 2020г. с по-голям бюджет

Догодина ще бъде отворен прием по държавна помощ „Помощ за инвестиции в материални активи в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.