Ако искаш да произвеждаш пелети или фураж си заслужава да посетиш тази конференция!

 

За първи път производител от такъв ранг ще организира техническа конференция в България съвместно с участието на една от най-добрите консултантски компании в сектора.

В периода 12-13 04.2018 г. La Mec България в сътрудничество с La Meccanica Италия, организира техническа конференция в град Пловдив.

За конференцията:

На 12.04.2018г. конференцията ще бъде посветена на високотехнологичните и технически постижения в производството на пелети, която ще се проведе от собственика и управител на фирма „La Meccanica”, г-н Роберто Реффо и други водещи специалисти от Република Италия и Република България в областта  Биомасата.

[button color=“green“ size=“medium“ link=“https://finansirane.eu/wp-content/uploads/Programma-conferenza-Biomassa.pdf“ icon=““ target=“false“]Виж програмата за 12.04.2018 – БИОМАСА[/button]

На 13.04.2018г. конференцията ще бъде посветена на високотехнологичните и технически постижения в производството на гранулиран комбиниран фураж и ще се проведе с участието на водещи специалисти от Република Италия, които имат дългогодишен опит в областта на храненето на животните и производството на гранулиран фураж, а техническата част на отделните машини в производството и самата гранул-преса ще бъдат представени от собственика и управител на фирма „La Meccanica”, г-н Роберто Реффо.

[button color=“green“ size=“medium“ link=“https://finansirane.eu/wp-content/uploads/Programma-conferenza-Mangimistica.pdf“ icon=““ target=“false“]Виж програма за 13.04.2018 – ФУРАЖИ[/button]

И двата дни конференцията ще закрие консултантска компания Novek, която  ще представи възможностите за финансиране пред земеделските производители и преработвателите на селскостопански продукти. Ще разберете кои са световните тенденции в преработката на биомаса и фуражи в контекста на спецификите в Българката обстановка. Ще предостави възможност на всеки индивидуално да зададе въпроси относно неговата идея, проект, специфики в условията за допустимост и др. .

Къде ще се проведе събитието?

Конференцията ще се проведе  в хотел Експо Пловдив, на бул. Руски № 38, гр. Пловдив.

Как да се запиша за участие?

Можете да заявите участие като се обадите на следните телефони:

Контактно лице: Оксана Бочковар
Телефон: +359 897 699 195
Имейл: lamec.bulgaria@lameccanica.it

За „La Meccanica““

La Meccanica (Ла Меканика) е водеща италианска фирма с история датарища началото си от 20те години на миналия век. Днес е един от лидерите в производството на високо технологични машини за преработка на биомаса, фуражи, торове и пр. Компанията предоставя цялостни решения за производство на пелетни линии, както и резервни част и поддръжка за тях. В краткото видео по-долу може да придобиете представа за част от възможностите на компанията.

Производство на пелети от La Meccanica (Ла Меканика)

За „novek“:

novek е водеща консултантска фирма в България, която участва активно в разработката и управлението на инвестиционни проекти по европейски програми в сектор земеделие. Компанията има над 10 годишна история, като за периода е помогнала за финансирането на някой от най-успешните фабрики за пелети в България, както и големи фуражни заводи.

[box type=“info“ align=“aligncenter“ class=““ width=“300″] За първи път в България платформа за сравнение, коментари и ревюта на производители на пелети и пелетни инсталации[/box]

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0