‘Smart Buildings’ – нов акцент на Eкофорума за Югоизточна Европа

Концепцията за „интелигентни сгради“ бързо печели популярност в Югоизточна Европа, чийто пазар притежава потенциал за растеж. Тя е иновативен начин на мислене и рентабилна инвестиция. Благодарение на синхронизирания контрол на различните системи този тип сгради се отличават с несравним комфорт, високо качество на живот и ниски експлоатационни разходи.

Единствената специализирана b2b изложба и конференция в България ‘Smart Buildings’ цели да представи най-модерните постижения в областта на сградната автоматизация и мениджмънт. Те ще се проведат в рамките на ежегодния Екофорум за Югоизточна Европа.. През годините организаторите от Виа Експо постоянно актуализират неговата тематика съобразно световните тенденции и през 2013 г. изданието ще обедини няколко паралелни събития с фокус  – енергийна ефективност, зелена енергия и управление на отпадъци.

‘Smart Buildings’ ще привлече голям брой посетители от България и чужбина, работещи в строителния сектор, архитектура и електроника. Изложбените браншове включват: сградна автоматизация; мениджмънт на отоплението, охлаждането, осветлението, охраната  и достъпа; управление на потреблението на електроенергия, газ и вода; ИТ моделиране на сградите; пасивни къщи, консултиране и проектиране и др.

В конферентната програма ще вземат участие лектори от международни организации. Ще се дискутират темите, свързани с интелигентни измервателни уреди, новите моменти в Директивата за енергийните характеристики на сградите, компютъризирано управление на инсталациите и оборудването в сградата и др.

[button link=“http://www.eeandres.viaexpo.com/upload/brochures/brochureEE_RE_bg.pdf“ variation=“green“]Брошура[/button]

www.viaexpo.com

Tags:

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0