„Зад кулисите на Европейското финансиране“ се завръща в Монтана

„Зад кулисите на европейското финансиране“ предизвика истински фурор в Южна България, когато гр. Пловдив бе домакин на първото по рода си събитие в страната, на което пред настоящи и бъдещи бенефициенти бе разкрито как работи целият процес по подготовка, кандидатстване, управление и изпълнение на даден проект.

зад кулисите

Българска Асоциация на Бенефициентите по Европейски Проекти (БАБЕП), съвместно с една от най-големите консултантски структури – Novek и електронна медия Finansirane.eu организират повторно събитие, във връзка с предстоящото откриване на две от най-големите частни мерки от Програма за развитие на селски райони 2014 – 2020г., по които всички предприемчиви лица могат да вземат участие. Това са:

  • Подмярка 4.1 „Инвестиции в земеделски стопанства“, която ще отвори за прием на 15 октомври 2016г.
  • Подмярка 4.2 „Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти“, която очакваме в началото на 2017г.

Аналогично на предходното събитие – в Южна България – това също ще обхвата 3 основни направления:

  1. Европейско финансиране за сектор „Растениевъдство“;
  2. Европейско финансиране за сектор „Животновъдство“;
  3. Европейско финансиране за преработватели на селскостопански продукти.

Къде ще се осъществи събитието?

Събитието ще проведем на 27 септември 2016г. в гр. Монтана – Областна администрация от 10:30 ч.

  • Местоположение: площад „Жеравица“ № 1; етаж 2, зала 1

Участието в семинара е безплатно, но се изисква предварително записване. Местата са ограничени!Всички желаещи да присъстват, могат да заявят своето участие, кликайки на бутона за регистрация по-долу. Тези от Вас, които не могат да вземат решение до датата на събитието, могат да се запишат и на място, като е необходимо да бъдат на посоченото място в 10:00 часа.

[button color=“green“ size=“big“ link=“https://goo.gl/KJYsjG“ icon=“fa-hand-o-right“ target=“true“]ЗАПИШИ СЕ СЕГА![/button]

Ползи за участниците??

Всеки присъстващ ще има възможност за личен контакт с експерти, притежаващи дългогодишен опит в областта на Европейското финансиране. Събитието бива организирано по такъв начин, че освен информационните лекции и дискусионни панели, участниците да имат възможност да задават своите въпроси и да дискутират казуси с експерти, черпейки информация – директно от извора.

Партньори на събитието са: „Юробанк България“ АД; гръцкият производител на специализирано оборудване за животновъдни ферми – Agromasters; „Варекс“ ООД – официален вносител на Challenger, Laverda, Massey Ferguson, Valtra, Simba, SeppiM, Capello и др.; „Страбо“ ЕООД – официален дистрибутор на испанската фирма Asthor – производители на висококачествени оранжерии и др.

С радост ще отговорим на всеки зададен въпрос.

Задай въпрос

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Финансирай идеите си по програми на Европейския съюз :: Finansirane.eu ::
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0